КНСБ и нейните основни членове ще проведат протестен митинг и протестно

...
КНСБ и нейните основни членове ще проведат протестен митинг и протестно
Коментари Харесай

КНСБ излиза на протест и автошествие за по-високи заплати

КНСБ и нейните съществени членове ще проведат протестен протест и протестно автошествие в София под надпис " За по-високи възнаграждения с Бюджет 2024 и ясно и несъмнено енергийно бъдеще на България ".

Митингът ще стартира в 10 часа до постройката на Народното събрание от страната на площад " Княз Александър I ".

След провеждането му от паркинга на площад " Княз Александър I " в 11 часа ще започне протестно автошествие по централни столични булеварди и улици.

Готови сме за ефикасни протестни дейности в София и по Коледа може да няма столичен градски превоз, съобщи президентът на КНСБ. Исканията на бранша са за по-високи заплати.

Подобни претенции имат и заети в областта на опазването на здравето, чиновници на Агенция „ Пътна инфраструктура ” и на тази за битка с градушките. „ Тези 450-500 милиона, които са ни нужни за всички тези системи, са вероятни на фона на 81-милиардния бюджет ”, счита синдикалистът. Протестът е знак за това, че не сме съгласни със протичащото се – не са заложени пари в план-сметката за тези браншове, уточни Димитров.

Той увери, че задачата не е да бъде свалено държавното управление, а да се договорят нараствания на възнагражденията в засегнатите сфери. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР